Article

Blog september 2017

465 views

Dit is mijn allereerste blog dat ik schrijf voor mijn eigen website. In het verleden heb ik wel wat voor andere websites gedaan, maar dat was nooit zo persoonlijk als dit. Een eigen website is tenslotte een plek waar je jezelf presenteert en waar je volgers op de hoogte houdt van waar je mee bezig bent.

Hoe zag mijn maand september eruit? In 1 woord: hectisch! Het was een maand met veel modeshows en andere opdrachten. Niet alleen in mijn woonplaats, maar door heel Europa.

Waar ben ik zoal geweest? De eerste week van september zat ik in Milaan en Rome, gevolgd door een opdracht in Parijs.

Week 2 was mogelijk nog drukker. Londen, Barcelona en Berlijn in slechts een week. Vermoeiend en er was een hoop smeermiddel nodig om de wallen onder mijn ogen te bedekken ?

Gelukkig waren de laatste 2 weken van september wat rustiger. Opdrachten in Parijs en Lyon. Je ziet het: modellenwerk kost veel energie. Het is niet voor niets dat ik bijna dagelijks in de sportschool ben om mijzelf fit te houden.
Hoe ziet oktober er dan uit?

Opnieuw een drukke maand. Hoe het er precies uitziet, weet ik nog niet. Wel weet ik dat ik opnieuw naar Italië ga en dat wellicht Turkije op de planning staat.

Al wordt daar pas later meer duidelijk over. Je leest het in mijn volgende blog over de maand oktober.

Greets!

Julius Krechting