Article

Geweldige modeshow in Milaan!

447 views

Vandaag heb ik een bijzonder artikel voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over een modeshow die ik pas geleden gelopen heb in Milaan. Dit was namelijk een gigantisch groot evenement en ik had de eer om hier te lopen. Ik liep zelf voor een enorm bekend merk, buiten dat waren er eigenlijk alleen maar grote merken aanwezig.

Het onderwerp van de dag was de streetstyle, deze style is helemaal in deze winter. Verschillende merken hebben een collectie die hierop gebaseerd is. Ik had de eer om deze nieuwe mode ook te promoten. De modeshow duurde van drie uur ’s middags tot en met zeven uur ’s avonds. Dit laat misschien wel zien hoe enorm groot het evenement wel niet was.

Ik heb zelf een aantal keer over de catwalk gelopen in verschillende outfits die allemaal met het thema te maken hadden. Toen de show afgelopen was hebben we nog wat gedronken met verschillende ontwerpers. Ik ben zelf daarna nog de stad ingegaan, het is natuurlijk zonde om dit niet te doen. Milaan is een prachtige stad en ik heb dan ook erg van deze dag genoten.

Binnenkort komen de foto’s van de modeshow online. Ik zal delen met jullie delen zodat jullie zelf kunnen zien hoe groots het evenement was. Buiten dat laten deze foto’s ook zien wat voor prachtige collecties de grote merken de komende tijd gaan uitbrengen. Ik hoop jullie weer te zien bij het volgende artikel dat ik schrijf